Over ons

Het verhaal achter Translation Office

Het verhaal achter Translation Office

Al sinds 2011 ontzorgen wij onze klanten met al hun vertaalwerk. Wij werken vanuit ons kantoren in het centrum van Amsterdam en Antwerpen voor MKB’ers en grote multinationals van over de gehele wereld. Als professioneel vertaalbureau hebben wij meer dan 50 miljoen woorden vertaald, and counting, en daar zijn we trots op!

Uitsluitend native vertalers

Wij geloven dat een vertaling het best tot zijn recht komt, wanneer deze gemaakt wordt door een native vertaler die de tekst perfect in de juiste taal en cultuur stijl kan uitdrukken. Alle vertalers die voor Translation Office werken zijn native vertalers. Dit zijn mensen die een opleiding tot vertaler hebben gevolgd. Hierdoor kunnen wij altijd goede en juiste vertalingen aanbieden, in welke taal dan ook en voor elke branche. Ons wereldwijde netwerk van vertalers is zo groot, dat wij kunnen vertalen naar elke taal en dat wij altijd een vertaler kunnen inschakelen met ervaring in jouw branche of met jouw product/dienst.

Altijd een vast aanspreekpunt

Bij ons heb je altijd één vast aanspreekpunt. Na ontvangst van je offerteaanvraag neemt jouw projectmanager contact met je op. Tijdens het gehele vertaalproject blijft dit persoon jouw aanspreekpunt en is op de hoogte van alle in’s en out’s van jouw vertaalopdracht. Heb je vragen? Jouw projectmanager staat altijd voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail. Voor ons is persoonlijk en goed klantcontact heel belangrijk!

Jouw vertaling, snel én goed

Heeft de vertaling spoed? Wij doen er alles aan om vertalingen tot 1.000 woorden binnen 24 uur na akkoord op de offerte op te leveren. Neem altijd telefonisch contact met ons op bij een spoedklus. Dan kunnen wij snel en adequaat voor je aan de slag. Is de vertaling langer dan 1.000 woorden en is er tevens  spoed bij? Ook dan doen wij er alles aan om jouw opdracht zo snel als mogelijk op te leveren.

Waarom kiezen voor Translation Office

  • Wij vertalen van en naar alle talen
  • Groot netwerk van vertalers met ervaring in jouw branche
  • Wij werken alleen met native vertalers
  • Spoedvertalingen binnen 24 uur
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Voor elke klus een duidelijk en scherp tarief

Werken voor Translation Office

Wil jij ook werken bij het leukste vertaalbureau en aan de slag in ons prachtige kantoor aan de Amsterdamse grachten? Bij Translation Office zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Klik hier om onze vacatures te bekijken.

 

 

Onze kantoren

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam aan de monumentale Keizersgracht en in België vind je ons in het het historische centrum van Antwerpen aan de Bredestraat. Vanuit deze kantoren helpen wij bedrijven uit geheel Europa met hun vertaalopdrachten.

vertaling

Amsterdam, Nederland

Keizersgracht 174
1016 DW Amsterdam
Google Maps

vertalingsbureau

Antwerpen, België

Bredestraat 4 B
2000 Antwerpen
Google Maps

Kunnen wij jou ook helpen?
Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
243
Vertalingen per maand
9.0
Als gemiddelde cijfer van klanten
+21
Verschillende talen